Blog

Omul Roșu

red-smoke-1560337

Omul Roșu, este acea ființă cu chip de femeie sau bărbat, pe care atunci când îl „vezi” trebuie să-ți spui „STOP!” în mintea ta, și să te oprești la propriu așa cum te oprești când vezi culoarea roșie a semaforului.

Diferența dintre un semafor care și-a schimbat culoarea în roșu, și Omul Roșu, este accea că cel din urmă nu se va face niciodată verde, adică nu te va lăsa niciodată să treci – să treci mai departe în/prin viața ta fără a rămâne cu traume marcante și cu consecințe iremediabile.

 

De ce?
Deoarece experiența cu Omul Roșu nu va face altceva decât să te ardă din toate punctele de vedere interior, exterior, pecuniar sau relațional.

Read more

Mincinosul patologic

gold-pieces-1552300

 

Ai comunicat vreodată cu o persoană care părea să trăiască într-o lume fantastică în care tot ceea ce spunea ți se părea a fi fals sau exagerat?

Ai avut vreodată o experiență cu o persoană care întotdeauna încerca să pară misterioasă și cam tot ceea ce spunea părea o amestecătură de minciuni?
Ei bine, dacă da, este posibil să fi întâlnit un sociopat, un narcisist, sau un mincinos patologic.

 

Am să prezint mai jos 6 caracteristici importante pe care ar trebui să le cunoaști pentru a putea recunoaște un mincinos patologic.

Read more

7 Alimente care ajută la o bună funcționare a creierului

 

7 A-2

 

 

Fie că un specialist ți-a pus diagnosticul de anxietate, depresie, atacuri de panică ori stres, sau din când în când treci prin stări de discomfort psihic și fizic apărute în urma gândurilor negative, a sentimentelor neplăcute pe care le trăiești și a stresului, dieta în astfel de situații și nu numai, te poate ajuta să menți un echilibru mental, emoțional și fizic.

Read more

Nu doar microbii ne invadează creierul, ci și alte “fiinițe umane”!

52Dacă tu crezi că mintea și corpul tău sunt ale tale, te înșeli !

Tu ești de fapt o fuziune de microorganisme pe care încerci să le controlezi și să le conduci în armonie. Cu alte cuvinte nu ești un individ unitar, ci un superorganism.

Da, ești o parte din mama ta și o parte din tatăl tău, însă pe lângă genele părinților tăi, ești și un mozaic format din viruși, bacterii și “alți oameni”.

Ești 100% tu – un număr foarte mare de “indivizi” diferiți, umani și non-umani care se luptă necontenit în interiorul tău pentru a deține controlul.

Read more

5 recomandări pentru o echipă funcțională

body-massage

Imaginează-ți cum ar fi să conduci o echipă de angajați perfecți care sunt mereu motivați, vin la timp la muncă, acceptă schimbările și inițiativele tale fără a clipi!

Desigur, acest scenariu este o pură fantezie sau poate nu.

Dacă ai o funcție de conducere într-un SPA, Salon de Frumusețe sau în orice altă ramură a Industriei Frumuseții află mai jos care sunt criteriile după care ar fi indicat să-ți selectezi oamenii din echipa ta și ce anume ar fi bine să faci astfel încât aceasta să funcționeze eficient.

Read more

Aptitudinile Profesionale și Însușirile de Personalitate

timeÎn acest articol vei putea citi despre:

– aptitudinile profesionale;

– însușirile de personalitate;

– sistemul de valori;

– principiile de organizare a valorilor;

– interese şi motivaţii;

– importanța vârstei şi a sexului în anumite activități;

– importanța școlarizării;

– stimularea creativității prin lărgirea orizontului cultural şi profesional.

 

  Read more