Testimoniale

Ai ajuns pe o pagină în care vei găsi păreri despre mine ale oamenilor din jurul meu, oameni cu care am lucrat atât în domeniul corporate, psihoterapiei sau în diverse colaborări și care prin cuvinte au descris sentimentele, trăirile, emoțiile, experiențele și urma pe care am lăsat-o în viața fiecăruia.

Așa cum florile lasă o urmă de parfum în memoria noastră olfactivă, așa și oamenii lasă o amprentă în lumea interioară a celor cu care intră în contact.

Feedback-ul este modalitatea prin care putem afla realitatea ființei noastre văzută din exterior, realitate care validează sau nu credințele despre propria persoană.

Am rămas plăcut surprinsă de aceste testimoniale care mi-au întărit credința că indiferent de ceea ce faci pe acest pământ sau indiferent de ce anume ți se întâmplă, iubind oamenii prin acțiunile tale îl iubești de fapt pe Dumnezeu.

Vă invit pe cei care mă cunoașteți prin intermediul profesiei mele, să împărtășiți celor care ajung pe acestă pagină cine este Laura M. Stefan văzută prin ochii minții sau a sufletului voastru.

Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce trăiesc atunci când citesc ce a-ți scris voi despre mine :)

O cunosc pe Laura din prima zi de facultate. S-a așezat pe un scaun lângă mine și de atunci încoace am rămas... în preajmă. Am schimbat idei, cursuri, emoții, bucurii. Am trecut printr-o facultate împreună și continuăm să trecem prin viață. Chiar dacă suntem la mare distanță una de cealaltă, am rămas cumva alături, împreună.

Cum e Laura? Laura e așa, ca un suflet de copil încătușat într-un trup de adult. Laura are suflet mare, mai mare decât ea. Un suflet mare și frumos, ca zâmbetul inocent al unui copil. Laura spune ce gândește, uneori fără să gândească și nu o face cu rea intenție. Cred că nici nu știe ce e aia răutate. Ea nu știe să fie rea. Știe să sufere dar și să treacă peste, cu fruntea sus. Răzbate prin viață, indiferent de câte piedici îi pune, trece peste greutăți, peste necazuri și știe să se hrănească din clipele fericite, din gândurile bune și frumoase pe care le împărtășește tuturor. Pentru că așa e ea, Laura, nu știe să țină doar pentru ea. Ea trebuie să dăruiască, să împărtășească și altora din ce are, din ce știe, din ce poate. Și, mai ales, din sufletul ei. Și o face cu dărnicie.

Dacă ar putea să-ți povestească viața ei, ai avea senzția că citești un roman și, uitându-te la ea, nu ai găsi asemănarea. Laura cea pe care o vezi și o cunoști, care se află în fața ta, îti zici, nu poate să fi trecut prin toate astea și să rămână așa, să fie în continuare bună și frumoasă, atât pe dinafară, cât și pe dinăuntru. Viața lasă urme, dar pe Laura nu se văd. Nu le ascunde, pur și simplu nu le-a permis să traseze dâre pe tenul ei frumos sau în sufletul ei minunat.

Pe Laura te poți baza. Are cuvânt și nu-l dă în vânt, fără să pună valoare în el. Știe să facă sacrificii și mai ales eforturi, atât pentru ea, dar mai ales pentru ceilalți.

Laura e frumoasă. Întotdeauna cred ca a fost așa și va fi la fel întotdeauna. E cochetă, aranjată, dichisită, în ton cu moda, coafată și miroase mereu a proaspăt, a încredere, a lumină și frumos. Simți cum emană din ea viață și tot ce e frumos în ea; frumos pe care-l caută, îl găsește și ni-l împărtășește și nouă.

Laura nu te lasă la greu și nu se lasă nici pe ea la greu. Și nu o dată i-a fost dat să treacă prin greutăți, de tot felul. Dar a învățat să țină fruntea sus, de fiecare dată, să o pornească de la zero dacă e nevoie, să lupte, să învingă.

Laura face multe. Știe să facă de toate. Să fie femeie, să fie soție și mamă, gospodină, prietenă, terapeut... știe să scrie, să viseze... iar ce n-a aflat sau nu știe încă, învață. Și, peste toate cele, Laura știe să fie Frumoasă.

Cristina Spătaru
Psiholog

Am cunoscut-o pe Laura într-o împrejurare foarte potrivită: a organizat cursul Train the Trainer pe care l-am urmat și am avut ocazia să văd cum acționează în mediul său.
Deși foarte tânară, m-a frapat profesionalismul și căldura cu care a tratat fiecare cursant, ambele în aceeași măsură.
Am constatat că este foarte bine pregatită profesional, și pe lângă abilitățile de formator (omul care are răspunderea de a forma alți oameni) este și un psiholog fin.
Pot spune că este o persoană rasată, cu o prezență foarte plăcută și că oferă siguranță atunci când lucrezi cu ea.
Dar, dincolo de Profesionistul - Laura Stefan (seriozitate, etică, focus pe obiectiv, orientat spre subiect, bun networker, deschis la nou), bucuria este și mai mare când descoperi Omul - Laura Stefan (un om cald, plăcut, inteligent, echilibrat, educat și selectiv).
Toate recomandările pe care le-am primit despre ea au fost serioase și au prezentat-o într-o notă foarte profesionistă.
În oricare dintre ipostaze, o recomand pe Laura ca un partener de nădejde și, așa cum spunem noi, ardelenii, "un om fain".

Sorin Peligrad
Trainer Alchimist

Am avut ocazia, și plăcerea totodată de a lucra cu Laura.
Laura a apărut în viața mea într-un moment critic, și anume atunci când m-am îmbolnăvit...
Este un om deosebit, o persoană specială care m-a ajutat să trec cu bine și să înțeleg de ce anumite evenimente din viața noastră pur și simplu trebuie să se întâmple, ca mai apoi să avem de învațat ceva; un profesionist, un om de mare caracter.
Și în final un prieten de suflet, special.
Pentru că da! Am legat si o frumoasă prietenie.
Sunt bucuroasă că am avut șansa să ne cunoaștem, lucrurile în viață nu sunt întâmplătoare.
După toate evenimentele prin care am trecut, am ajuns la concluzia că orice persoană care apare în viața noastră are un rol și niciodată nu o cunoaștem întâmplător.
Așadar, pot spune că Laura a apărut în viața mea la momentul potrivit, pentru ca așa trebuia să se întâmple, și îi mulțumesc pentru tot ce a facut pentru mine!
Dacă acum sunt bine, sunt și datorită ei.
Îți mulțumesc, draga mea!

Vlad Patricia
Student

Prima oară când am cunoscut-o mi-a dat o cafea minunată. Dar nu cafeaua m-a impresionat, ci naturalețea cu care vorbea, felul în care transmitea energie, farmecul personal.
Laura m-a facut să-mi las deoparte toate frustrările și să-mi canallizez energia către a face lucruri care mi se potrivesc și-mi fac plăcere.
Este unul dintre puținii oameni care mi-a fost alături când am avut momente grele, care m-a înteles fără să mă judece, care m-a susținut și mi-a făcut recomandări pertinente.
În plus este inteligentă, frumoasă și foarte carismatică.

Corin Neagu
Managing Partner 4Tree

Laura m-a îndrumat să visez, să-mi prioritizez activitățile, să înțeleg diferența între ceea ce-mi doresc eu pentru mine și ceea ce își doresc de la mine cei din jurul meu.
După ce am cunoscut-o pe Laura am înțeles că vechile obiceiuri nu dispar de pe o zi pe alta ci trebuie să am răbdare și perseverență în ceea ce fac, și că le pot înlocui cu altele noi, mai plăcute și mai constructive.
Laura este un om minunat, un om deschis, de încredere, un bun ascultător care te ajută să descoperi că ai în tine resursele necesare pentru a acționa astăzi.

LN

Pe Laura M. Stefan am apelat-o în urma unei recomandări a unei prietene, recomandare făcută de fapt de către o prietenă apropiată a prietenei mele.
Recomandarea suna cam așa: "…Tipa este extraordinară, prietena mea știe ce vorbește!".
Programarea nu o vroiam pentru mine, ci pentru tata care avea diagnosticul... cancer!
Ulterior am dorit și eu o consultații prin prisma problemei familiale.
Laura este minunată pentru că eu cred că se iubește pe ea, iubește oamenii și își iubește meseria. De aici minunația!
Scoate "treburile", le pune pe masă, le discută, le rezolvă (pacientul, nu ea), și... next.
Mie îmi place.
Are simțul realității zilelor noastre, societății noastre, vieților noastre.
Și îmi place că nu se oprește sau se rezumă la o oră de terapie.
Ba mai mult, ajută pacientul și îl susține atunci când este cazul și în afara consultațiilor.
Cred că faptele o fac specială!

Roxana Alexe
Financial Manager

Nu am decât cuvinte de laudă în urma colaborării cu Laura.
În cadrul ședintelor cu ea mi-a fost foarte ușor să discut orice problemă, să-mi dau seama de unde provine, să o înțeleg și ce să fac să o elimin sau să pot trece cu ușurință peste ea și să mă focusez pe prezent.
Este vizibil progresul pe care l-am făcut în urma ședințelor de consiliere, în ceea ce privește echilibrul emoțional, modul de a privi momentele neplăcute ale vieții cotidiene sau pur și simplu să mă pot bucura de starea de bine.

Larisa Toma

Laura este o persoană specială!
Are o capacitatea de înțelegere și de pregătire profesională care o ridică la un nivel înalt de profesionalism.
Contactul cu ea mi-a stârnit curiozitate de a urmări cu atenție de-a lungul anilor rezultatele pe care le-a obținut în aria sa de muncă.
Acestea mi se par uimitoare, iar progresul accentuat și rapid pe care l-a avut a dus-o către succes - fapt care m-a făcut să o recomand personal ori de câte ori am avut ocazia ca pe un foarte bun specialist, dar mai presus de toate ca pe un om deosebit și inteligent.
Pentru Laura problemele și obstacolele nu au fost, nu sunt și nu vor fi un impas în drumul ei prin această viață.
Pentru mine este o persoană minunată, puternică și profesionistă, iar colaborarea pe care am avut-o cu ea a fost cu siguranță o plăcere și o mare realizare a așteptărilor împlinite.

Luci Rânchiță
Asistent Manager

Laura este unul dintre cei mai buni Psihologi/Psihoterapeuți pe care îi cunosc!
Este o persoană autentică şi sufletistă.
Laura m-a ajuta într-o perioadă foarte dificilă pentru mine în urmă cu aproximativ 5-6 ani.
Era perioada în care mi-am pierdut tatăl şi eram foarte afectat de asta.
Ca urmare a procesului de psihoterapie am reușit: să depășesc această perioadă dificilă, să merg mai departe vizavi de pierderea tatălui meu, să capăt mai multă încredere în mine, să mă cunosc mai bine, să mă înteleg mai bine cu familia şi să îmi intemeiez propria familie.
Îi multumesc Laurei pentru: profesionalismul de care a dat dovadă, implicare, întelegere şi ajutorul acordat.
Mult succes!

Adrian Edu
Specialist HR

Laura a fost alături de mine în unul dintre cele mai dificile momente ale vieții mele - o căsnicie consumată, arsă, în care încă ne complăceam amâdoi din comoditate și conform expresiei "rău cu rău, dar mai rău fără rău".
Din doi oameni care se iubeau, ajunsesem să ne certăm permanent.
Era o relație "toxică" - cu am definit-o eu mai târziu, dar cu care mă obișnuisem.
Marele merit al Laurei este că m-a ajutat să văd obiectiv cum arată relația noastră și, mai ales, să-mi pot răspunde singură la întrebări.
Are abilitatea de a te ajuta să te detașezi, să vezi totul "din afară" și în felul acesta să poți lua cele mai bune decizii pentru tine.
Multumesc Laura și te îmbrățisez!

Adelina Ene

Laura mă ajută să duc mai ușor încercarea pe care o traversez acum, și să înțeleg mai bine etapele prin care trec în urma diagnosticului oncologic pe care îl am și îl voi avea ceva timp de acum încolo.
Ea m-a facut să înțeleg și să îmi cunosc mai bine interiorul; m-a facut să înțeleg și să văd altfel persoanele de lângă mine; să văd altfel oamenii și lucrurile, mult mai realiste și mai adevarate în normalitatea lor.
Am devenit mai înțelept, mai tolerant.
Ma bucur mult că mă schimb și că acumulez ceva nou cu fiecare sedință.
Într-un cuvant Laura este un profesionist desăvârșit!
Nu credeam ca o să întâlnesc un așa om, de mare ajutor!

Decu Alexe

Eram într-un moment de cumpănă, total indecisă în ceea ce îmi doream să fac în continuare cu viața mea, dar hotărâtă să apelez la un specialist care să mă ajute.
Printr-o recomandare am ajuns la Laura.
Modul cum vorbea cu mine, întrebările pe care mi le punea și provocările pe care mi le făcea mi-au activat o mulțime de stări și de gânduri care au adus în realitatea mea motivația de a căuta și a găsi pașii pe care trebuie să-i urmez în baza listei de priorități și obiective concrete și plauzibile pe care le-am făcut și le-am aplicat cu ajutorul Laurei.
Laura este un om echilibrat, cu un suflet minunat!
Este omul energic, pozitiv, întreprinzător, pe care oricine și l-ar dori în viața lui.
Am o mare admiratie pentru ea.
Pentru Laura, tot respectul!

Laura M.

Ma numesc Maria si am fost pacienta doamnei pshihoterapeut Laura M. Stefan, pe care as vrea sa o recomand cu toata inima, si careia ii multumesc ca m-a ajutat sa imi scchimb viata!!
…..incepusem sa am o parere foarte proasta despre mine si despre viata mea. In general, despre tot ce facusem pana atunci… o stima de sine foarte scazuta, fara sa am un motiv real. imi faceam tot felul de ganduri negre si tot felul de scenarii sumbre crezand ca nu o sa mai am vreodata o viata fericita si armonioasa!
Nu am stiut ce mi se intampla!
Plangeam tot timpul si aveam sufletul incarcat si apasat de durere!
Am fost si la biserica unde imi gaseam alinare pentru o perioada insa reveneau aceleasi episoade depresive rapid si simteam ca nu o mai pot duce asa mai departe!
Atunci, am hotarat sa caut un psihoterapeut, un inger, pentru ca Laura este un inger printre oameni!
Intr-o perioda delicata a vietii mele am intanlit-o intr-o clinica de RMN. A fost cea care m-a ajutat prin tehnici de hipnoza sa fac RMN-ul, si cu aceeasi dorinta sufleteasca m-a ajutat sa pot trece cu bine si peste acel capitol urat al sanatatii mele. Am sunat-o si am programat o intanlire la cabinetul dansei, unde am cunoscut din nou acelasi om minunat, dedicat 100% meseriei. Nici acum nu imi dau seama de unde tine minte fiecare aspect si toate detaliile!
As fori sa spun ca am gasit in dansa un prieten si un ajutor de nadejde care mi-a dat increderea in mine, in viata mea. M-a ajutat sa devin cea mai buna versiune a mea - cea care sunt astazi!
Sunt bine, sunt un om echilibrat si fericit, si ii voi ramne vesnic recunoscatoare pentru ajutorul dat!
Mi-ar placea sa cred ca daca va aflati intr-o situatie dificila si cititi aceste randuri sa tineti cont de recomandarea mea pe care o fac din suflet si cu siguranta ca daca o alegeti ca psihoterapeut, totul va fi bine!

Maria Buburuzan

Laura omul cu chip de inger!!!
Nu iti trebuie mult timp sa o cunosti. O singura intalnire si ai sentimentul ca o stii de o viata!!!
Tot ceea ce face o face cu daruire pasiune si nu in ultimul rand cu har!!!
Mama mea spune ca te ajuta doar cu o privire!!!
Dana P.

Dana Priotesa

Primul om care m- a intampinat si salutat cu zambetul pe buze, in prima zi de scoala, intrun liceu in care eram nou venita, a fost Laura. De atunci am fost colege de banca, prietene, confidente. Laura este un om sincer si direct, uneori iti spune lucruri pe care, poate , nu ai vrea sa le auzi sau sa le stii despre tine, dar care intodeauna, te ajuta să te cunosti mai bine, sa schimbi directia , atunci cand ai luat- o pe un drum gresit. Laura e un profesionist desavarsit, nu a incetat să invete, sa stie , sa afle, sa cunoasca, pentru ca mai apoi sa ne daruiasca cu drag inapoi, noua, prietenilor, oamenilor cu care interactioneaza.
Sunt mândra ca ma numar printre prietenii ei, si nu de ieri de azi, de- o viată!

Adriana Diaconu

Frumusețea ei exterioară este vizibilă de la distanță: înaltă, zveltă, zâmbitoare și cu o podoabă capilară de culoarea luminii, iar frumusețea sufletului se vede când comunici și pentru 5 minute cu ea.
Mereu săritoare când ai nevoie de ajutor, uneori nici nu este cazul să i-l ceri…te citește și știe de ce ai nevoie!
Am cunoscut-o acum un an, puțin timp ar spune unii, dar în acest puțin timp m-a făcut să conștientizez că este mai bine să zâmbesc, să am mai multă încredere în forțele proprii, pentru că sunt capabilă, să trăiesc intens și să văd mereu partea plină a paharului.
Căutam în permanență scuze că nu pot face un lucru, pentru că mă împiedica un altul sau mă mulțumeam cu puțin pentru că eram în zona mea de confort, eram tipicară și mereu nervoasă pentru că nu-mi ieșeau lucrurile cum credeam eu că este mai bine.
Am plâns!
M-am uitat în ochii ei migdalați și au început șiroaie de lacrimi să curgă, neavând un motiv, iar asta s-a întâmplat pentru că am simțit energia ei pură care m-a făcut să mă descarc.
Mă consider o femeie puternică, prin prisma trecutului dureros și nu îmi place să fiu văzută în momente de vulnerabilitate de către alte persoane, dar în fața ei…am răbufnit!
De ce cred că este o persoană minunată pe care vrei s-o păstrezi lângă tine?!
Pentru că te face să fii mai bun, iar timpul petrecut cu ea este o plăcere, un moment perfect să te detașezi de probleme, să te încărci cu energie pozitivă, să fii înțeles și să înțelegi că viața este frumoasă și nu merită irosită pe lucruri mărunte.
Draga mea prietenă îți mulțumesc pentru tot și sper să vadă și ceilalți ceea ce văd eu în tine!

Andreea Calugaru

Am învățat în ultima vreme cât de importantă este recunoștința și cât de mult îți poate schimba viața.
De dimineața am avut inspirația să scriu despre recunoștință și despe acei oameni cărora le sunt recunoscătoare și cărora le mulțumesc din suflet că fac parte din viața mea.
Primul om ce mi-a venit în minte este o ființă specială, se numește Laura M. Stefan și a apărut în viața mea exact ca un soare. Mi-a schimbat viața în bine și mi-a adus o enormă dragoste și căldură, înțelepciune, recunoștință, încredere, pasiune, claritate, viziune, speranță și iubire, muuulta iubire!
Cuvintele nu pot reda bucuria sufletului pe care ea a reușit să o trezească dintr-un somn luuung…:)
Iti multumesc din suflet, Omule drag !
Esti un terapeut si o fiinta minunata !

Mihaela

O cunosc pe Laura de foarte multi ani si am avut ocazia si placerea sa discutam foarte multe eye-opening topics.
Este o femeie puternica, ambitioasa, vizionara si cu o etica a muncii care dorește să ofere cea mai bună experiență posibilă în toate activitățile sale.
Îi admir carisma și abilitățile de comunicare cu care captează atenția interlocutorului și îl poartă în povestea ei.
Sunt încrezător că se va dovedi un merit demn de încredere unei companii sau un partener demn pentru orice persoana sau entitate care doreste să împartă un proiect.

Mihai Mihale
https://www.youtube.com/MihaiMihale
sau
https://www.facebook.com/mihaimihale

Mihai Mihale

O cunosc pe Laura de mai bine de 10 ani.
Mi-a fost alături în momentele dificile, m-a ajutat să găsesc tăria de a depăși provocările vieții.
Laura m-a făcut să privesc înlăuntrul meu și să mă cunosc mai bine, sa-mi confrunt slăbiciunile și să conștientizez ceea ce îmi doresc cu adevărat.
O persoană deșteaptă, un bun psihoterapeut, un profesionist… acestea ar fi cuvintele cheie care o definesc.

Andreea B.
Profesor Universitar

Andreea B.

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *