Să ne cunoaștem mai bine...
Laura M. Stefan

Resursa de bază a profesiei mele este OMUL – mai precis: mintea, procesele mentale și comportamentul său.

Am absolvit Universitatea Titu  Maiorescu București, Facultatea de Psihologie, în anul 2004, dar am avut primul pacient cu care am lucrat în anul 2002 în timp ce eram elevă a școlii de Hipnoză Ericksoniană pe care am absolvit-o în anul 2007.

De la primul pacient și până în prezent, mi-am dedicat viața profesională în totalitate studiului și lucrului cu creierul, mintea și comportamentul uman.

În portofoliul meu de educație și formare profesională se află în afară de cele două mastere – cel de Psihoterapii Cognitiv Comportamentale și Hipnoză Clinică și cel de Psihologia Resurselor Umane -, nenumărate formări, cursuri profesionale și certificări; iar experiența mea profesională numără printre miile de ore de psihoterapie și consiliere pe care le-am oferit copiilor și adulților și lucrul cu bolnavii cu boli incurabile, și proiecte cu diverse companii din mediul privat sau de stat unde am făcut analiză organizațională, am lucrat cu angajații aflați în funcții de conducere, am creat și am ținut training-uri, am dezvoltat și am aplicat strategii de marketing. De asemenea am avut nenumărate apariții în mass media ca specialist, am participat cu lucrări de cercetare la congrese internaționale, și am susținut pe diverse teme: seminarii, cursuri, training-uri, workshop-uri sau diverse lucrări la conferințe de psihologie/medicale.

Pot spune că mă consider un profesionist complet, înzestrat cu ingredientele necesare profesiei mele, care a învățat mult să ajungă performant, dar care mai are mult de învățat ca să ajungă excelent.

Laura M. Stefan