Team Building

Training

Programele de Team Building se desfășoară ca timp în funcție de numărul de persoane/angajați incluși în program, și de asemenea ținând cont de nevoile companiei solicitante.

Costul acestui program diferă în funcție de complexitatea nevoilor, numărul de persoane/angajați care vor participa la training, perioada de desfășurare și dacă este indoor sau outdoor.

team buildingAcest program se adresează tuturor angajaților companiei.

Prin team building se urmărește un proces menit să îmbunătățească simultan relațiile și raporturile dintre membrii unui grup, în scopul depășirii obstacolelor aflate în calea îndeplinirii scopului comun organizațional.

Este un instrument extrem de util în dezvoltarea profesională, o unealtă a cunoașterii și dezvoltării personale precum și a relațiilor cu ceilalți și, nu în cele din urmă, un context în care angajații se transformă într-o echipă capabilă de performanțe.

Beneficiile acestui training includ:

  • relațiile de muncă vor fi îmbunătățite prin diminuarea stresului și reducerea timpului pierdut datorită unei comunicari defectuoase;
  • întâlnirile de echipă vor fi mai eficiente;
  • angajații vor fi mai motivați, putând astfel să se bucure de satisfacția muncii în echipă și apartenența la aceasta;
  • eficiență și coordonare în lucrul cu echipa precum și reducerea timpului pierdut din cauza relațiilor deficitare dintre angajați sau care lucrează izolat față de ceilalți.