Testimoniale

Your reviews and recommendations are the best reward.

Ai ajuns pe o pagină în care vei găsi păreri despre mine ale oamenilor din jurul meu, oameni cu care am lucrat atât în domeniul corporate, psihoterapiei sau în diverse colaborări și care prin cuvinte au descris sentimentele, trăirile, emoțiile, experiențele și urma pe care am lăsat-o în viața fiecăruia.

Așa cum florile lasă o urmă de parfum în memoria noastră olfactivă, așa și oamenii lasă o amprentă în lumea interioară a celor cu care intră în contact.

Feedback-ul este modalitatea prin care putem afla realitatea ființei noastre văzută din exterior, realitate care validează sau nu credințele despre propria persoană.

Am rămas plăcut surprinsă de aceste testimoniale care mi-au întărit credința că indiferent de ceea ce faci pe acest pământ sau indiferent de ce anume ți se întâmplă, iubind oamenii prin acțiunile tale îl iubești de fapt pe Dumnezeu.

Vă invit pe cei care mă cunoașteți prin intermediul profesiei mele, să împărtășiți celor care ajung pe acestă pagină cine este Laura M. Stefan văzută prin ochii minții sau a sufletului voastru.

Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce trăiesc atunci când citesc ce a-ți scris voi despre mine 🙂

Cristina Spătaru

Psiholog

O cunosc pe Laura din prima zi de facultate. S-a așezat pe un scaun lângă mine și de atunci încoace am rămas… în preajmă. Am schimbat idei, cursuri, emoții, bucurii. Am trecut printr-o facultate împreună și continuăm să trecem prin viață. Chiar dacă suntem la mare distanță una de cealaltă, am rămas cumva alături, împreună.

Cum e Laura? Laura e așa, ca un suflet de copil încătușat într-un trup de adult. Laura are suflet mare, mai mare decât ea. Un suflet mare și frumos, ca zâmbetul inocent al unui copil. Laura spune ce gândește, uneori fără să gândească și nu o face cu rea intenție. Cred că nici nu știe ce e aia răutate. Ea nu știe să fie rea. Știe să sufere dar și să treacă peste, cu fruntea sus. Răzbate prin viață, indiferent de câte piedici îi pune, trece peste greutăți, peste necazuri și știe să se hrănească din clipele fericite, din gândurile bune și frumoase pe care le împărtășește tuturor. Pentru că așa e ea, Laura, nu știe să țină doar pentru ea. Ea trebuie să dăruiască, să împărtășească și altora din ce are, din ce știe, din ce poate. Și, mai ales, din sufletul ei. Și o face cu dărnicie.

Dacă ar putea să-ți povestească viața ei, ai avea senzția că citești un roman și, uitându-te la ea, nu ai găsi asemănarea. Laura cea pe care o vezi și o cunoști, care se află în fața ta, îti zici, nu poate să fi trecut prin toate astea și să rămână așa, să fie în continuare bună și frumoasă, atât pe dinafară, cât și pe dinăuntru. Viața lasă urme, dar pe Laura nu se văd. Nu le ascunde, pur și simplu nu le-a permis să traseze dâre pe tenul ei frumos sau în sufletul ei minunat.

Pe Laura te poți baza. Are cuvânt și nu-l dă în vânt, fără să pună valoare în el. Știe să facă sacrificii și mai ales eforturi, atât pentru ea, dar mai ales pentru ceilalți.

Laura e frumoasă. Întotdeauna cred ca a fost așa și va fi la fel întotdeauna. E cochetă, aranjată, dichisită, în ton cu moda, coafată și miroase mereu a proaspăt, a încredere, a lumină și frumos. Simți cum emană din ea viață și tot ce e frumos în ea; frumos pe care-l caută, îl găsește și ni-l împărtășește și nouă.

Laura nu te lasă la greu și nu se lasă nici pe ea la greu. Și nu o dată i-a fost dat să treacă prin greutăți, de tot felul. Dar a învățat să țină fruntea sus, de fiecare dată, să o pornească de la zero dacă e nevoie, să lupte, să învingă.

Laura face multe. Știe să facă de toate. Să fie femeie, să fie soție și mamă, gospodină, prietenă, terapeut… știe să scrie, să viseze… iar ce n-a aflat sau nu știe încă, învață. Și, peste toate cele, Laura știe să fie Frumoasă.

Image module
Sorin Peligrad

Trainer Alchimist

Pot spune că este o persoană rasată, cu o prezență foarte plăcută și că oferă siguranță atunci când lucrezi cu ea.

Am cunoscut-o pe Laura într-o împrejurare foarte potrivită: a organizat cursul Train the Trainer pe care l-am urmat și am avut ocazia să văd cum acționează în mediul său.

Deși foarte tânară, m-a frapat profesionalismul și căldura cu care a tratat fiecare cursant, ambele în aceeași măsură.
Am constatat că este foarte bine pregatită profesional, și pe lângă abilitățile de formator (omul care are răspunderea de a forma alți oameni) este și un psiholog fin.

Pot spune că este o persoană rasată, cu o prezență foarte plăcută și că oferă siguranță atunci când lucrezi cu ea.
Dar, dincolo de Profesionistul – Laura Stefan (seriozitate, etică, focus pe obiectiv, orientat spre subiect, bun networker, deschis la nou), bucuria este și mai mare când descoperi Omul – Laura Stefan (un om cald, plăcut, inteligent, echilibrat, educat și selectiv).

Toate recomandările pe care le-am primit despre ea au fost serioase și au prezentat-o într-o notă foarte profesionistă.
În oricare dintre ipostaze, o recomand pe Laura ca un partener de nădejde și, așa cum spunem noi, ardelenii, “un om fain”.

Image module
Corin Neagu

Managing Partner 4Tree

Laura m-a facut să-mi las deoparte toate frustrările și să-mi canallizez energia către a face lucruri care mi se potrivesc și-mi fac plăcere.

Prima oară când am cunoscut-o mi-a dat o cafea minunată. Dar nu cafeaua m-a impresionat, ci naturalețea cu care vorbea, felul în care transmitea energie, farmecul personal.

Laura m-a facut să-mi las deoparte toate frustrările și să-mi canallizez energia către a face lucruri care mi se potrivesc și-mi fac plăcere.

Este unul dintre puținii oameni care mi-a fost alături când am avut momente grele, care m-a înteles fără să mă judece, care m-a susținut și mi-a făcut recomandări pertinente.

În plus este inteligentă, frumoasă și foarte carismatică.

Vlad Patricia

Student

Laura a apărut în viața mea la momentul potrivit, pentru ca așa trebuia să se întâmple, și îi mulțumesc pentru tot ce a facut pentru mine!

Am avut ocazia, și plăcerea totodată de a lucra cu Laura.
Laura a apărut în viața mea într-un moment critic, și anume atunci când m-am îmbolnăvit…

Este un om deosebit, o persoană specială care m-a ajutat să trec cu bine și să înțeleg de ce anumite evenimente din viața noastră pur și simplu trebuie să se întâmple, ca mai apoi să avem de învațat ceva; un profesionist, un om de mare caracter.
Și în final un prieten de suflet, special.
Pentru că da! Am legat si o frumoasă prietenie.

Sunt bucuroasă că am avut șansa să ne cunoaștem, lucrurile în viață nu sunt întâmplătoare.
După toate evenimentele prin care am trecut, am ajuns la concluzia că orice persoană care apare în viața noastră are un rol și niciodată nu o cunoaștem întâmplător.

Așadar, pot spune că Laura a apărut în viața mea la momentul potrivit, pentru ca așa trebuia să se întâmple, și îi mulțumesc pentru tot ce a facut pentru mine!

Dacă acum sunt bine, sunt și datorită ei.
Îți mulțumesc, draga mea!

LN

Laura m-a îndrumat să visez, să-mi prioritizez activitățile!

Laura m-a îndrumat să visez, să-mi prioritizez activitățile, să înțeleg diferența între ceea ce-mi doresc eu pentru mine și ceea ce își doresc de la mine cei din jurul meu.

După ce am cunoscut-o pe Laura am înțeles că vechile obiceiuri nu dispar de pe o zi pe alta ci trebuie să am răbdare și perseverență în ceea ce fac, și că le pot înlocui cu altele noi, mai plăcute și mai constructive.

Laura este un om minunat, un om deschis, de încredere, un bun ascultător care te ajută să descoperi că ai în tine resursele necesare pentru a acționa astăzi

Roxana Alexe

Financial Manager

“…Tipa este extraordinară, prietena mea știe ce vorbește!”

Pe Laura M. Stefan am apelat-o în urma unei recomandări a unei prietene, recomandare făcută de fapt de către o prietenă apropiată a prietenei mele.

Recomandarea suna cam așa: “…Tipa este extraordinară, prietena mea știe ce vorbește!”.
Programarea nu o voiam pentru mine, ci pentru tata care avea diagnosticul… cancer!
Ulterior am dorit și eu o consultații prin prisma problemei familiale.

Laura este minunată pentru că eu cred că se iubește pe ea, iubește oamenii și își iubește meseria. De aici minunația!
Scoate “treburile”, le pune pe masă, le discută, le rezolvă (pacientul, nu ea), și… next.
Mie îmi place.
Are simțul realității zilelor noastre, societății noastre, vieților noastre.
Și îmi place că nu se oprește sau se rezumă la o oră de terapie.
Ba mai mult, ajută pacientul și îl susține atunci când este cazul și în afara consultațiilor.
Cred că faptele o fac specială!

Image module